David Arbeus

David Arbeus

Fysioterapeut

Som legitimerad fysioterapeut kan jag hjälpa dig med smärtlindring, rehabilitering, anpassad fysisk aktivitet och träning. Oavsett om det handlar om skada, smärta, stelhet, psykisk ohälsa, muskelsvaghet eller kronisk sjukdom så finns jag här för dig. Som fysioterapeut vill jag hjälpa dig att leva ett aktivt och självständigt liv, oavsett ålder och diagnos.

Jag har erfarenhet av jobb inom primärvård (vårdcentral), ortopedi och fotbollslag. Jag har jobbat med människor i alla åldrar med olika typer av besvär, smärta, skador och sjukdomar från rörelseapparaten (Leder, muskler och nerver etc) och även människor med psykisk ohälsa. Mitt fokus är att hjälpa mina patienter att successivt stärka upp kroppen för att kunna leva rörligare, starkare och hälsosammare liv.

Mina absolut största intressen är träning och hälsa och att få hjälpa människor att må bättre genom rörelse och träning. Jag har tränat fotboll och styrketräning i många år. De senaste åren har jag även tränat löpning, golf, padel och klättring.

0760 22 27 15

Vidareutbildad inom

Maila David